Burendag

Hoe vier jij het?

Burendag. Een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Met de campagne “Burendag. Hoe vier jij het?” creëren we aandacht voor het sociaalste feestje van het jaar. Een initiatief van het Oranje Fonds en Douwe Egberts.

Geen dag zonder thema.

Tegenwoordig gaat er geen dag voorbij zonder thema. Er zijn zelfs zoveel dagen, dat niemand ze meer serieus neemt. Maar er is één dag per jaar waarop al onze interesses samen komen. Burendag. In de campagne haakten we in op de meest bijzondere, leuke en gekke themadagen door ze een podium te geven. De campagne ging van start met een video waarin al deze verschillende belangrijke dagen een plekje krijgen, en uiteindelijk samenkomen.

Van Teddybeerdag tot Cheesecakedag.

Na deze introducerende video wordt er gedurende de rest van de campagne iedere week een themadag uitgelicht. De meest bijzondere, leuke en gekke dagen geven wij op deze manier een podium.

Burendag 23 september.

Vanaf de start van de campagne is het mogelijk om jouw buurtactiviteit aan te melden op de campagne website van Burendag. Door gebruik te maken van een gefaseerde social advertising aanpak hebben we potentiële deelnemers subtiel door de funnel geleid (van awareness naar actie). Dit heeft geresulteerd in 4452 aangemelde activiteiten! De campagne loopt nog tot aan Burendag op 23 september.

Wat kan ik voor jou betekenen?
  • Dyon Verstegen
  • Projectmanager